10.06.2024

Truck Country na Zelenej Vode štartuje už svoju tretiu desiatku a nebude chýbať ani trochu histórie!

Zelená Voda, NMnV 30.-31.8.2024:

Už 21. ročník truckerského víkendu bude mať špičkový hudobný program doplnený o množstvo sprievodných aktivít. V piatok začnú prichádzať od obeda registrovaní truckeri a dopravcovia so svojimi ťahačmi, valníkmi, prípadne dodávkami. Nebudú chýbať historické a aj vojenské exponáty z našej spriatelenej akcie z Tankových dní Laugaricio.

Festival „veľkých áut" - „víkend s rodinou" je nielen prehliadkou toho, čo už na našich cestách je možné stretávať, ale svoje neodmysliteľné miesto tu majú práve aj nové vozy prezentované jednotlivými značkami v úplne inom prostredí, z akého ho poznajú napríklad bežní návštevníci autosalónov. Na podujatí budete mať možnosť vidieť aj kus histórie v nákladných a osobných vozoch. Predstavia sa veteráni, viac ako 20 historických exponátov pod vedením Milana Boďa z Veteran Club Ratnovce. Svoju krásne reštaurovanú ŠKODU, LIAZ a SCANIU privezie 1. Záhorácky Retro Club z Dojča - Miroslav Opatovský a historických vojenských veteránov predstaví Marián Simeon z Nového Mesta nad Váhom, ktorý je organizátorom akcie Tankové dni Laugaricio pri Trenčíne. Jozef Zimerman z Horných Hámrov spolu so synom, ktorý je niekoľkonásobným majstrom Slovenska v autokrose a viacnásobným víťazom motoristického podujatia AUTOslide, zrekonštruovali do posledného šróbika Framo od pôvodného majiteľa Júliusa Caka.

Samozrejme nechýbajú ani tie značky, alebo výrobcovia, ktorí mnohokrát dopĺňajú vozidlo o nevyhnutnú výbavu, aby mohlo slúžiť novému majiteľovi čo najlepšie a najefektívnejšie. Počas truckového víkendu je pripravený bohatý hudobný program, množstvo súťaží pre samotných účastníkov zrazu, tak aj sprievodných akcií pre dospelých, ale samozrejme aj pre deti. Truckeri sú totiž väčšinu z roku na cestách, ďaleko od rodín a preto je Truck Country práve víkendom s rodinou. Pre deti je pripravený nielen špeciálny program, ale aj vyše 3000 m2 kolotočov a iných zábavných atrakcii. Takže určite si tu prídu na svoje celé rodiny, keď tomu ešte pridáme špičkový hudobný program.

Hudobný program: KALI, GLADIATOR, SMOLA A HRUŠKY, KORBEN DALLAS, CICO BAND & RENÉ RENDY, GIPSY ČÁVE, KING SHAOLIN, ALLAN MIKUŠEK, VÁH RIVER BAND, JANKO KULICH & KOLEGIUM, BELASÍ, GeRock KABÁT revival, WASABI CIRCUS. Sprievodný program: jumping párty, detský program, kolotoče, rodinné a adrenalínové atrakcie, siláci - SASIM Strongman, Majstrovstvá Slovenska v ťahaní a priťahovaní kamióna, tanečný stage priamo pri pláži: Jose Garcia Dance Company a DJ Sonic.


Vstupenky na podujatie Truck Country, ktoré sa uskutoční 30.-31. augusta 2024 na Zelenej Vode v Novom Meste nad Váhom, je možné zakúpiť v predajnej sieti Ticketportal alebo priamo na www.truckcountry.eu. Deti do 130 cm a ZŤP majú vstup zadarmo, ich sprievod musí mať platnú vstupenku.


späť

Predpredaj vstupeniek

Predpredaj TruckCountry 2024 Predpredaj TicketPortal

PRIHLÁŠKA



Registácia dopravcov!


Počet registrovaných:

146/150

Video

video

Sociálne siete

Registrácia (newsletter)

Hudba, ktorá zbližuje...

Hudba, ktorá zbižuje!
Partneri
Copyright 2024 Truck Country, All rights reserved.